top of page
Frisör som arbetar
annie i arbete

Annie

"Jag innehar både gesäll och mästarbrev och har en enorm passion för frisöryrket.
Jag är driven, social och engagerad. Älskar att ta mig an utmaningar inom yrket.
Jag jobbar sedan många år med olika metoder inom hårförlängningar och nu tar jag steget in i en värld av peruker och hårersättningar för att kunna möta Dig som har ett behov av detta.

Jag är noggrann med att vidareutveckla och utbilda mig ytterligare inom yrket och dess olika grenar kontinuerligt, detta för att ge Dig som kund rätt behandling och metod för ett så skonsamt och naturligt resultat som möjligt.


Det bästa med mitt jobb är mötet med Dig som kund. Att få Dig att känna dig trygg och väl omhändertagen och sedd."

Bakgrund

Jag utbildade mig till frisör på Hantverksprogrammet Frisör i Ängelholm. Där tog jag min student 2004. Därefter arbetade jag som trainee under 1 års tid för att sedan avlägga mitt gesällprov 2005. Efter gesällen har jag arbetat både som egenföretagare och anställd. Med många utbildningar, gesällbrev och mästarbrev så strävar jag fortfarande efter mer och därför under slutet av 2022 beslutade jag mig för att stå på egna ben igen och lämna min anställning för att starta upp som egen företagare igen den 1 mars 2023. Jag finns numera på salong Creo i Halmstad, tillsammans med Mikaela. Här hyr jag min stol och driver min verksamhet i samstämmighet med det som Creo symboliserar - värme, trygghet och närvaro.

logo creahair, peruk, halmstad
bottom of page