top of page

Hårersättning

Hårersättning används när håravfallet bara sker på en del av hjässan och fungerar som ett komplement till det egna håret.

Har du drabbats av håravfall fläckvist eller mer utbrett på hjässan så kan man använda sig av hårersättningar för att kamouflera detta.

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip; hår som sitter på en tunn, nästan transparent, bottenplatta och som appliceras över och döljer de tunna partierna på hjässan.

 

Efter applicering anpassas hårersättningen för en naturlig och osynlig övergång mellan själva hårersättningen och det egna växande håret.

 

Hårersättningarna specialanpassas till varje kund, för att optimalt passa med kundens naturliga hår – frisyr, hårfärg, struktur och bena.

 

Fastsättningsmetod anpassas även efter kundens behov och livsstil. Det vanligaste är så kallad permanent fastsättning, dvs hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid för att fungera med vardag, sporter, aktiviteter etc. Hårersättningen bärs dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett växande hår.

 

En hårersättning är ingen hårtransplantation och kräver inget kirurgiskt ingrepp. Fastsättningen är inte tidskrävande och du ser resultatet direkt!

vatten

Steg för steg till ditt nya hårersättning

1. Konsultation

Här går jag igenom status på ditt håravfall, dina frågor och förväntningar samt ger information om de olika hårsystem och lösningar som finns för mer hår.

2. Beställning

När du känner dig trygg med ditt beslut, gör jag en beställning av ditt nya hår – i detta ingår bl.a. färgprov på ditt eget hår. De flesta lösningarna är specialbeställda och designade utifrån kundens egen frisyr.

 

3. Ditt hår levereras

Så fort din hårersättning är färdig, så kontaktar jag dig för ett återbesök och applicering av ditt nya hår. Den vanligaste appliceringen är permanent – för att sitta i ett antal veckor och fungera med livets alla aktiviteter.

 

4. 100% matchad!

Efter appliceringen av hårersättningen, så klipps hårersättningen in och justeras – för att passa dig och ditt eget växande hår perfekt!

 

5. Ny frisyr

För män och kvinnor som vill dölja tunna partier är en hårersättning en effektiv lösning! Resultatet blir naturligt och ingen märker skillnad till ett eget växande hår. Du besöker därefter din frisör var 3:e till 5:e vecka för service. Enkelt!

bottom of page